News Stack
Eksklusif: Seminar Proptech
πŸ“£ Pembaca Lumi News akan mendapat diskaun 15% daripada yuran pendaftaran seminar. RSVP sebelum 24 Mac 2023.

Dikemaskini pada 28 Mac 2023

mhub tpa

News Stack ini lebih baik dalam aplikasi

Baca semua artikel tanpa had pada aplikasi Lumi News

Muat turun secara percuma

Masa Depan Hartanah Di Malaysia 🏑

Apakah peranan teknologi dalam industri hartanah menurut pakar dan pemimpin pemikiran?


"Memandangkan industri terus berkembang, adalah penting bahawa pakar-pakar dilengkapi dengan alat dan strategi terkini untuk kekal di hadapan," kata Jason Ding, Pengasas Bersama dan CMO MHub.


Daripada platform pemasaran terkini, kepada trend baharu dalam meningkatkan pengalaman pelanggan, pemaju hartanah mesti secara konsisten mencari penyelesaian inovatif untuk mencapai matlamat organisasi.

Sedang dimuat turun...

Anda Dijemput πŸ“©

Dikuasakan oleh MHub, The Proptech Academy dengan bangganya menganjurkan seminar teknologi hartanah sehari, Elevating The Property Industry: Tools, Trends and Tech (Meningkatkan Industri Hartanah: Alat, Trend dan Teknologi).


Menampilkan penceramah pakar dari pelbagai sektor industri, para hadirin akan berpeluang mendapatkan pandangan tentang trend dan teknologi terkini dalam pasaran hartanah Malaysia, mempelajari tentang kajian kes yang berjaya, dan mendapatkan nasihat praktikal tentang pembelajaran dan penggunaan teknologi baharu dalam operasi mereka.


Siapa yang patut hadir?

Jika anda berada dalam jawatan jualan, pemasaran atau pengurusan dalam industri hartanah, seminar ini adalah untuk anda!Bilakah tarikhnya?

28 Mac 2023Di manakah ia akan diadakan?

Worq, KL SentralBerapa bayarannya?

Yuran pendaftaran berharga RM799/pax atau RM650/pax untuk 3 orang atau lebih. Tambahan lagi, yuran untuk seminar ini boleh dituntut HRDF dan pembaca Lumi News akan menikmati diskaun sebanyak 15%!

Lumi News merupakan rakan media rasmi The Proptech Academy

"Seminar kami direka untuk memberi peserta pengetahuan yang mereka perlukan untuk kekal berdaya saing dalam pasaran yang berubah dengan pantas hari ini," tambah Jason.Dengar daripada penceramah pakar dalam satu acara!

Penceramah jemputan dari pelbagai industri termasuk AI, pemasaran dan kewangan akan hadir untuk berkongsi pandangan pakar.

Khas Buat Pembaca Lumi News ✨

Dengan kerjasama MHub, pembaca Lumi News akan mendapat potongan 15% daripada yuran pendaftaran seminar boleh dituntut HRDF ini. Pilih Lumi News sebagai rujukan untuk menikmati diskaun.

Jika anda membaca News Stack ini sekarang dan berada dalam jawatan jualan, pemasaran atau pengurusan dalam industri hartanah, daftar sekarang!

Cara Mendaftar πŸ“

Untuk mendaftar, muat turun risalah seminar dan isikan borang.


Jangan lupa pilih Lumi News sebagai rujukan untuk menikmati diskaun.


RSVP tempat anda sebelum 24 Mac, 6 petang!


Anda juga boleh lawati laman sesawang The Proptech Academy untuk maklumat lanjut.


Kongsi ini dengan seseorang yang anda rasa patut hadir!

news-stack-on-news-image

Apakah
News Stack?

News Stack ialah kompilasi artikel dan video teratas mengenai topik paling hangat, dipilih oleh pasukan editorial Lumi merentas 60+ penerbit. Lihat tajuk berita terbesar tentang topik itu, semuanya dalam satu suapan yang mudah dan boleh dikongsi.

Cuba di aplikasi

Lebih News Stack

Trending sekarang

Sedang dimuat turun...