Eksklusif

Derma Bersama foodpanda
Gunakan kod DERMA di aplikasi foodpanda apabila anda membuat tempahan juadah berbuka untuk membantu golongan yang memerlukan.
foodpanda

News Stack oleh

foodpanda

Dikemaskini pada 10 Apr 2024

berbuka sambil menderma foodpanda

News Stack ini lebih baik dalam aplikasi

Baca semua artikel tanpa had pada aplikasi Lumi News

Muat turun secara percuma

📌 Bersedekah Dalam Bulan Ramadan

Umat Islam digalakkan untuk berbakti kepada masyarakat seperti bersedekah dan memberi makan golongan yang memerlukan ketika bulan Ramadan.


Bersedekah bukan sahaja memperkukuh nilai belas kasihan, malah mewujudkan rasa empati, kemurahan hati dan perpaduan masyarakat, di samping memperoleh ganjaran rohani.

📌 DERMA Bersama foopanda

Bagi memudahkan anda berbakti kepada masyarakat dan bersedekah, syarikat penghantaran makanan, foodpanda dengan kerjasama Coca-Cola Malaysia dan Viu tampil dengan kod unik untuk kegunaan pengguna di aplikasi foodpanda.


Sempena Ramadan kali ini, tempah juadah berbuka anda di aplikasi foodpanda dengan pembelian minimum RM20 untuk menikmati diskaun RM1 dengan kod DERMA.

📌 Cara Ia Disalurkan Kepada Yang Perlu

Sebanyak RM1 akan didermakan kepada yang memerlukan untuk setiap kod DERMA yang digunakan.


Manakala, pembelian makanan bersama produk Coca-Cola Malaysia menggandakan sumbangan kepada RM2.


Ia kemudian akan didermakan dalam bentuk bakul makanan bernilai RM50 menerusi pertubuhan bukan kerajaan (NGO) MyFundAction.


MyFundAction adalah NGO tempatan yang menumpukan kepada keselamatan makanan, akses pendidikan, kursus keusahawanan dan kesihatan.

📌 Jom Berbuka Sambil Menderma

Gunakan kod DERMA bagi membantu foodpanda mencapai matlamat untuk menderma dan mengedarkan lebih daripada 5,000 bakul makanan buat keluarga yang memerlukan di seluruh Malaysia.


Tempah makanan anda sekarang dengan kod DERMA di aplikasi foodpanda bermula 11 Mac hingga 9 April 2024.

📰 foodpanda Dalam Berita

Sedang dimuat turun...

📌 Mengenai foodpanda

foodpanda Malaysia ditubuhkan pada 2012 sebagai sebahagian daripada perkhidmatan penghantaran makanan antarabangsa atas permintaan orang ramai. Sejak itu, syarikat telah menyaksikan pertumbuhan positif, terutamanya dalam tempoh 3 tahun yang lalu.


Pada mulanya hanya terdapat di wilayah Lembah Klang dan Pulau Pinang, foodpanda kini boleh didapati di seluruh negara termasuk Malaysia Timur. Dengan lebih 300 pekerja, 30,000 penunggang dan lebih 25,000 restoran rakan kongsi di seluruh Malaysia, foodpanda melihat untuk meletakkan dirinya sebagai peneraju dalam ruang penghantaran.


News Stack ini dibawakan oleh foodpanda. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.foodpanda.my

news-stack-on-news-image

Apakah
News Stack?

News Stack ialah kompilasi artikel dan video teratas mengenai topik paling hangat, dipilih oleh pasukan editorial Lumi merentas 80+ media. Lihat tajuk berita terbesar tentang topik itu, semuanya dalam satu suapan yang mudah dan boleh dikongsi.

2 komen

Muat turun aplikasi untuk sertai!

Lebih News Stack

Trending sekarang

Sedang dimuat turun...