[OB CHALLENGE] Teka Pemain Bola Sepak Wanita!

8 days ago

Hi guys, bola sepak liga perdana inggeris dah nak kembali! So dalam video challenge kali ini kita nak cabar talent-talent kita untuk Teka Nama Pemain Bola Sepak. Tapi bukan player yang famous, tapi player bola wanita. Selalunya diorang ni tahu player lelaki je kan? So kali ini kita tengok diorang boleh dapat betul semua atau tak. Korang pun try laa teka sekali tau. Lepas tu jangan lupa untuk Like, Share dan Subscribe Youtube OHBULANOFFICIAL ye! #RoadTo100kSubscribers #ohbulan #KelasOB! Produ...

Videos are better on the Lumi News app

Use the app for a better experience. We'll tell you when something trends

Switch to the app
lumi screenshot

An easier way to get news and share it 🔥

germ

News from 50+ trusted media

link

Available in ENG, BM, and Chinese

fire

Get notifications for breaking news

Read More

It's better on the app

An easier way to get news and share it 🔥